Susanne Donna & Mali DonBullDesign Hundebloggen min

noen av julegavene til de firbente <3

Den Gylne Fe

Det har kommet en ny og koselig butikk i Hønefoss for alle oss som liker landstil. Her finner du små og store fristelser :)

du finner butikken i storgaten 7 (3510 Hønefoss)

Kosepose!

Mine små jenter var kjempe heldige og fikk en flott kosepose av "tante" Irene!Har du lyst på en flott kosepose til dine små?? sjekk ut Irene's blogg: http://siewartzhobby.blogg.no/

 

"memories of Bull" nytt bilde

Et nytt bilde i serien er ferdig :)

 mer vintage stil

Nå jobber hjernen på spreng med nye ideer! Skolefri betyr mer tid til meg og alle påfunnene mine :D

Her er det siste jeg har kommet opp med :D

 

Flere kreativiteter

Her er noen av mine siste krativiteter samlet under et...

Ullvotter med (fuske)pelskant:Strikket sjal, med heklet blomst som fungerer som nål:
Te lys i kakeformer og dekorert fyrstikk eske:Fleece votter med dekor:

Strikkede pulsvanter med perler:Honningkrukke med lokal honning:

Gavepose med stemplet motiv:Nye hundeprodukter

En frøsen hund trengte noen vinterplagg, her er resultatet:

Et dekken med pelsfôr på innsiden, og vind og vanntett stoff over.

Og et ull dekken med fleece fôr.

Videre kommer bilder med Søte Rome som har fått en ny  leke fra DonBullDesign:Te-boks

Nok en te-boks ser dagens lys :)Kiste ble ny

Jeg fikk en kiste av min far som jeg ikke likte motivet på. Båter og hav er ikke helt min greie, og jeg ante ikke hva jeg skulle bruke den til...

Men så kom jeg på...jeg kan jo bare pusse den ned og male den, så får den nytt liv...

Her er kisten før jeg satte igang:Etter en god del pussing, og 4 strøk maling var den klar for dekor:


Sånn ble resultatet:

Så nå har småjentene mine ny lekekasse som helt fint kan få sin plass i stua :)

En hjelpende hånd strekkes ut og gir bort "Årets Juleglede"Isabella er et varmt menneske som virkelig går inn for å glede andre som har en litt tøff hverdag. I november kom det en melding på FB der hun inviterte alle til å nominere en de mente trengte "årets juleglede". Altså noen som ikke har det like lett som andre, noen som trenger litt ekstra og sliter med å få endene til å møtes.
Jeg synes dette er en så fantastisk flott ting å gjøre at jeg måtte spørre hva som hadde fått henne til å starte med dette... Her er svaret;

Hvorfor jeg gjør det ja...det var det da....tror kanskje ikke jeg vet helt selv...

For noen år siden var jeg i Oslo og handlet,jeg hadde hendene fulle med stappfulle bæreposer med gulegaver.Slik typisk julestress.Plutselig kom jeg over en mann som satt ute og frøs.Stakkars mann han hadde en syltynn jakke,ingen lue og hansker,tynne sommersko med hull i....Jeg spurte han om ikke han frøs..Jo da det gjorde han da han,men han hadde ikke råd til å kjøpe seg noe med den lille råden han hadde,og sosialkontoret mente han var for "rik" til å få hjelp der.Vi ble stående og snakke lenge og jeg lærte etterhvert at han ikke hadde noen hjem.
Jeg fikk så vondt av historien hans og plutselig fikk jeg et lite "flashback" fra da jeg var mindre når vi ikke hadde så mye selv til tider og på hvor glad jeg husker jeg ville vært om noen hadde gitt oss litt klær og mat når ting var på det verste.
Så jeg spurte denne mannen hva han het.Olav sa han."Vel Olav,vil du vær så snill og gi meg den gleden av å gi deg noen varme sko?". Han sa nei først og mente det var altfor generøst og han kunne bare ikke ta det imot....
Jeg insisterte! Så gikk han med på det så vi gikk til en skobutikk hvor han fikk seg gode varme støvler. Det første han sa når han kom ut var "Åååå nå trenger jegikke fryse sånn"...Bare å få høre den lille gleden var fantastisk syntes jeg.
Jeg spurte også om han hadde lyst til å spise lunsj sammen med meg,så vi gjorde det. Da jeg skulle gå ga han meg en god klem,han klemte meg veldig hardt. Så sa han at "tenk at så lite hverdagslig som dette kan varme hjertet mitt. Et par sko og et varmt måltid...Tusen tusen takk for at du er så snill"....
Og der smeltet hjertet mitt også! Selvfølgelig! Det er jo DET julen handler om.....og GI!
Jeg bestemte meg for at jeg skulle gjøre noe med dette og lage en liten juleglede hvert år.
Bare gi en hjelpende hånd....gi et smil...spre litt glede.

Jeg tror mange i juletiden glemmer bort hva julen egentlig handler om...de fleste virker og bry seg mest om penger,dyre gaver osv....Det er så feil! Hva om vi tenkte litt mer på andre ting....som å ta litt vare på hverandre? Det trenger ikke være så mye....bare litt.
Du vet ,rører man ved et menneskets hjerte bare en eneste gang,så kan det faktisk sitte i en evighet:)
Også syntes jeg det er viktig å tenke på at,....selv om vi kanskje har det vondt eller har lite,så vil det alltid være noen der ute som har det mye verre. Ikke misforstå...selv om andre har det verre betyr det ikke at din smerte ikke teller,det er ikke det jeg mener. Men prøv å være litt minde egositisk.Og ikke bare i julen,hele året,hele livet.
Hadde flere tenkt slik tror jeg verden hadde blitt et mye bedre sted og leve.
Så svar på spørsmålet ditt da....jeg gjør det vel fordi jeg vil bidra til å gjøre verden et bedre sted.Og så håper jeg at flere og flere der ute vil gjøre det samme:)
 
 
Her kom altså svaret; hun gjør alt dette for å bidra til å gjøre verden til et bedre sted!
Jeg håper flere vil gjøre det samme!
Har du ekstra klær du ikke bruker lenger? Vinterjakker, gensere, bukser, dresser, votter, sko, ullsokker, luer eller annet ta kontakt med =Oslo og lever det der! Der er det nok av brukere som vil sette pris på å få noe "nytt"!
På fredag var jeg med Irene til =Oslo når hun leverte sitt 3 lass med vinterklær. Å de få brukerne som var der da lyste opp! De setter virkelig pris på det!
RSS 2.0
hits